Silopi'de Öğretmenlerden Örnek Davranış

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki İstiklal İlk ve Ortaokulunun yönetici ve öğretmenleri, boş zamanlarında okulu boyuyor.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde sınırda bulunan İstiklal İlk ve Ortaokulunun yönetici ve öğretmenleri gönüllü olarak boş zamanlarında okulu boyuyor.

İstiklal İlk ve Ortaokulunun yönetici ve öğretmenleri, derslerin tamamlanmasının ardından ve hafta sonlarında okulu boyarak, eksikliklerin tamamlanması için çalışıyor. Öğrencilerin temiz ortamda eğitim görmeleri için çaba harcayan öğretmenler, temin ettikleri boya ve fırçalar ile sınıfları, okulun dış çevre duvarını ve iç kısmını boyamaya başladı.

Hafta sonu izinlerini okullarını güzelleştirmek için kullanan öğretmenler, okulun daha sağlıklı ve güzel görünmesine katkı sunuyor.

Okul Müdürü Özhan Özyer, istekli ve gönüllü olan öğretmenlerin çocukların daha iyi bir ortamda eğitim alabilmesi için boş zamanlarında okulu boyadıklarını ve ellerinden gelen tüm yardımı yaptıklarını anlattı.

Öğretmenlerden Eşref Demir, okulun boya ihtiyacı olduğunu belirterek, öğrencilerin daha temiz ve nezih bir ortamda eğitim alması için gönüllü çalıştıklarını söyledi.

Öğretmen Fatma İçalan da 'Öğrencilerimizin daha iyi bir ortamda eğitim alabilmeleri için derslerden arta kalan zamanları bu şekilde okulumuzu boyayarak ve güzelleştirerek geçiriyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte gönüllü çalışıyoruz.' dedi.
Kaynak: AA