Nevşehir Valiliği, 'Açık Kapı' Uygulaması Başlatacak

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek ilk elden çözüm bulunabilmesi amacıyla 'Açık kapı' uygulamasını başlatacaklarını bildirdi.

Vali Aktaş, kentteki gazetecilerle valilik toplantı salonunda bir araya gelerek şehirde valilik tarafından yürütülmekte olan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Nevşehir’de halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek ilk elden çözüm bulunabilmesi amacıyla 'Açık kapı' uygulaması başlatacaklarını belirten Aktaş, her hafta Pazartesi günleri belirli saatlerde valilik makamına yüz yüze görüşme yapabilmek için vatandaşların kabul edileceğini kaydetti.

Aktaş, 'Uygulamaya, 14 Kasım Pazartesi gününde itibaren başlayacağız. Randevu almaksızın valilik binasına gelen vatandaşlarımızı ağırlayarak kendileriyle görüşme yapacağız.' dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nevşehir Valisi Aktaş, Kapadokya bölgesinin etkin şekilde tanıtılarak, bölgeye gelen yabancı turist sayısının artmasını sağlamak amacıyla yurt içi ve yurt dışındaki turizm fuarlarında daha etkin şekilde yer alacaklarını aktardı.

Kaynak: AA