Burhaniye'de Ticaret Odası Yönetiminden Müdür Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl Pelitköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu’nu yaptıran Başkan Hüseyin Sarıbaş ve oda yöneticileri eğitime desteklerinin devam edeceğini açıkladı.

Burhaniye'de Ticaret Odası Yönetiminden Müdür Ziyareti
Bir buket çiçekle gelen konuklarını makamında kabul eden ve ikramlarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Pelitköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu’nda 70 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

Oda yöneticilerine teşekkür eden Müdür Güner Bahadır, ”Geçtiğimiz yıl 40 öğrencinin bulunduğu okulumuzda bu yıl 70 öğrenci eğitim görmektedir. Engelli gençlerimize eğitim veren okulumuz, Altınoluk’tan Altınova’ya kadar hizmet vermektedir. Okulu yaptırdığınız gibi, desteklerinizde devam etmektedir. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Desteklerinin devam edeceğini anlatan Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş,” İlçemizde genç bir milli eğitim müdürünün başarılı çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Biz ilçemizde insana yapılan yatırımlara her zaman destek olmaya hazırız. Sizlere başarı diliyoruz. Desteğimiz devam edecek” dedi.

Ziyarete, Ticaret Odası başkanı Hüseyin Sarıbaş’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Recep Şahin, Meclis Başkanı Mustafa Aysel, Başkan Yardımcısı Erdoğan Köybaşı ve Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı da katıldı.

Kaynak: İHA