Başkan Çalışkan, Belediyenin Çalışmalarını Yerinde İnceliyor

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alıyor.

Başkan Çalışkan, Belediyenin Çalışmalarını Yerinde İnceliyor
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, çalışmaları devam eden Siyahser-Beyazkent üstgeçidinde incelemelerde bulundu. Milletin hizmetkarı olduklarını ifade eden Çalışkan, "Milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Çalışmaların büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ifade eden Çalışkan, "Bu iki mahalle arasındaki yaya geçişlerini daha güvenli ve daha kısa süreli bir hale getirmek için başlattığımız çalışmalarda sona geldik. İnşallah Kasım ayı içerisinde bu üst geçidi hizmete sunacağız" dedi.

Karaman Belediyesi tarafından temelden ele alınan ve şehrin önemli güzergahlarından olan Alparslan Türkeş Bulvarı’nda da çalışmalar aralıksız sürüyor. Bulvar üzerindeki çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Çalışkan, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Çalışkan, "Valilik kavşağından başlayarak sanayi kavşağına kadar devam eden Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarımız hız kazandı. Mümkün olan en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak şehrimiz için son derece önemli olan bu güzergahı daha kullanışlı ve modern bir hale getireceğiz" diye konuştu.

Karaman Belediyesi tarafında projelendirilen bir diğer önemli ulaşım yatırımı olan Doğukışla Kavşak düzenlemesi kapsamında yapımına başlanan köprüde de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak inşallah Aralık ayı içerisinde kavşağı ve köprüyü araç trafiğine açacağız" diye konuştu.

Spor yatırımlarına da büyük önem veren Karaman Belediyesi geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu yedi semt sahasına bu yıl sekiz yeni semt sahası daha ekliyor. Gevher Hatun Mahallesi’nde devam eden semt spor sahası çalışmalarını gezen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Çalışmalarını büyük oranda tamamladığımız yeni semt sahaları sayesinde özellikle çocuklar ve gençler daha iyi şartlar altında spor yapabilme imkanına kavuşacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA