Kuşadası'nda Zabıta Personeline Eğitim Semineri

Kuşadası Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli için eğitim semineri düzenlendi.

Kuşadası'nda Zabıta Personeline Eğitim Semineri
Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelin iş ve günlük yaşamlarında etkili iletişim becerilerini geliştirmek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenen seminer Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu’nda yapıldı. Seminere Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel de katıldı.

Kadın Danışma Merkezi bünyesinde çalışan uzman psikolog Ece Yağınlı ve psikolog Fatma Yavaş tarafından verilen eğitim seminerinde beden dili, iletişimi etkileyen faktörler, doğru iletişim kurma yöntemleri, kişi analizleri ve iş hayatında iletişimin önemi başlıklı konulara yer verildi.

İki periyot halinde verilecek eğitimler kapsamında gelecek hafta stres ve çatışma yönetimi konuları ele alınacak. Kadın Danışma Merkezi tarafından diğer birimlerde de düzenlenecek eğitim seminerleri ile çalışanların performans ve motivasyonlarının arttırılması hedefleniyor.
Kaynak: İHA