Gediz Meslek Yüksekokulu'nda '15 Temmuz Milli İrade Destanı' Konulu Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu’nda, 15 Temmuz FETÖ terör örgütü darbe girişiminde yaşanan olayları ve kahramanlık destanını anlatan ‘15 Temmuz Milli İrade Destanı’ konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

Gediz Meslek Yüksekokulu'nda '15 Temmuz Milli İrade Destanı' Konulu Fotoğraf Sergisi Düzenlendi
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunması ile başlayan programda 15 Temmuz Darbe Girişimi Sinevizyon Gösterisi öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Programda bir konuşma yapan Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, öğrencilere, darbe girişiminin başarılı olması durumunda ortaya çıkacak sorunlardan, yaşanacak olaylardan bahsetti ve bu günün hiç bir zaman unutulmaması gerektiğini, kendi akıllarıyla hareket etmelerini, akıllarını hiçbir zaman kiraya vermemelerini söyledi.



Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu da, öğrencilere, FETÖ terör örgütünün milletin dini duygularını istismar ederek bu duruma geldiğini hatırlatarak bu tür örgütlerin yönlendirmelerine karşı dikkatli olmak gerektiğini belirtti.

Öğretim Görevlisi Melahat Aydıner’in sunduğu ve okuduğu şiirle sona eren programın ardından basında yer alan 15 Temmuz FETÖ terör örgütü darbe girişiminde yaşanan olayları ve kahramanlık destanını anlatan 41 fotoğraftan oluşan fotoğraf sergisi gezildi.

Programa Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, mülki amirler, öğrenciler ve velileri katıldı.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA