Şehit polisin eşi Özlem Alagöz Beyaz TV'ye konuştu...

Rüzgar Çetin davasında şikayetini geri çeken şehit polisin eşi Özlem Alagöz ilk kez Beyaz TV'ye konuştu...

Şehit polisin eşi Özlem Alagöz Beyaz TV'ye konuştu...
Şehit polisin eşi Özlem Alagöz Beyaz TV'ye konuştu...
Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in polis otosuna çarparak şehit ettiği İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz şikayetini geri çekti. Alagöz'ün bu kararına toplumun bir çok kesiminden tepki geldi.

Özlem Alagöz konu hakkında Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına açıklamalarda bulundu.

Alagöz 'Ne oldu da davadan vazgeçtiniz?' sorusuna cevap verdi.

'GÜCÜM KALMADI'

Artık gücünün kalmadığını söyleyen Alagöz 'O yüzden pes ettim. Çünkü; çocuklarıma konsantre olmak istiyorum. Benim bu sinir yıpranmalarım onlara birebir etki ediyor. Zaten babanın yokluğunu yaşıyorlar annenin de psikolojisi had safhada bozuldu. Ben artık onlara konsantre olmak istiyorum' dedi.

Şehit polisin eşi Özlem Alagöz Beyaz TV'ye konuştu...

'PARA SÖZ KONUSU OLMADI'

Herhangi bir maddi veya manevi tazminat isteklerinin olmadığını söyleyen Özlem Alagöz 'Sadece sigorta ya da kasko yaptırdığınızda ölümlü kaza olduğu için karşı tarafa vereceği 3 yüz 10 bin lira gibi bir rakam var o rakamı alacağım başka bir şey yok. Hiç bir şekilde para söz konusu olmadı. Benim de ihtiyacın yok zaten' şeklinde konuştu.

Medyada sadece eşinin vazgeçmiş gibi bir algı yaratıldığını söyleyen özlem Alagöz 'benim hakkımda kötü cümleler kuruyorlar. Bu karar eşimin annesi, babası ve iki erkek kardeşiyle beraber alınan bir karar onlar da vazgeçti' ifadelerini kullandı.

Alagöz, aldığı karar hakkında siyasilerin etkisi olduğu iddialarını da yalanladı. Alagöz 'lütfen herkes aldığımız karar saygı duysun' dedi.