Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat'tan İnceleme

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, inşası devam eden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi'nde incelemede bulundu.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yakınca Mahallesi Adıyaman Yolu üzeri Özal Caddesindeki 17 bin 619 metrekare alana Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi inşa ediliyor.

Yapılacak koordinasyon merkezinde yeşil alanlar, iş makineleri araç parkları, sarf malzeme depoları ve personellerin kullanacağı 300 metrekare kapalı alan yer alacak.

Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi alanında incelemelerde bulunan Polat, vatandaşlara daha kaliteli ve kalıcı hizmetler sunmak adına belediye birimlerini daha nitelikli alanlara taşıdıklarını belirtti.

İnşa edilen binada gece gündüz demeden ilçedeki yeni imar yolları açan, yol genişletme, bakım ve onarımlarını yapan personellerin dinleneceğini aktaran Polat, şunları kaydetti:

'Personel ilçe genelinde yaz, kış devam eden çalışmaların organizasyonlarını da yapabilecek. Araç ve gereçlerin yanı sıra yol çalışmaları sırasında kullanılan malzemelerin muhafaza edileceği büyük bir deponun da yer alacağı ek hizmet binamızda personellerimizin rahat ve hijyenik bir ortamda yemeklerini yiyebilecekleri alanlarda oluşturacağız.'

Kaynak: AA