Nihat Doğan müezzin döven adama fena saydırdı

Mahkeme darbe gecesi sela okuyan müezzini tekme tokat döven şahısları tutuksuz yargılamaya karar verdi. Görüntüleri tekrar izleyen Beyaz TV yorumcusu Nihat Doğan mahkeme kararını eleştirerek o adama çok sert tepki gösterdi.

Nihat Doğan müezzin döven adama fena saydırdı
Nihat Doğan müezzin döven adama fena saydırdı
CHP'li vekillerin de takip ettiği davada mahkeme İzmir'de sela okuyan müezzin ve cami imamına saldıranları tutuksuz yargılamaya karar verdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Nihat Doğan bu karara çok sert tepki gösterdi.

Müezzine gerçekleştirilen saldırıyı izleyen Nihat Doğan şunları söyledi;

'BENİ MAHKEMEYE VERİYORMUŞ VERMEZSEN ŞEREFSİZSİN'

 'Bu alçak serbest bırakılıyor. Bu namussuz serbest bırakılıyor. Beni mahkemeye veriyormuş vermezsen de namussuzsun, şerefsizsin, haysiyetsizsin. Şortlu bir tane alçak oğlu alçak müezzine saldırıyor. Ey Show haber bunu da ver! Bu müezzinle git röportaj yap. Hadiseyi anlat haberi köpürt. Bu alçak serbest bırakıldı. 

'BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM'

Şortlı bit kıza tekme atan bir şerefsizi nasıl Türkiye'nin gündemine koydular, ben de diyorum ki; bu ülkede darbeye karşı adam hayatını ortaya koymuş sela okuyor bir alçak kadınla o şerefsiz müezzine tokat atıyor. Ve bu alçak serbest bırakılıyor. 
Bu işin peşini bırakmayacağım. Yargıya sesleniyorum... O şortlu kızımıza tekme atan adama 9 yıl verdiniz tebrik ediyoryum bu alçağa da aynısını yapın. Ayrım yapmayın' dedi.