Kartepe'de Cumhuriyet Bayramı Coşku İle Kutlandı

Kartepe’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ilçe halkı, protokol ve öğrencilerin katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla kutlandı.

Kartepe'de Cumhuriyet Bayramı Coşku İle Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş’un makamında, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte tebriklerin kabulü ile başladı.

Kaymakamlık önündeki alanda düzenlenen kutlama programı; Kaymakam Durmuş ve Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’in halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, temel gayelerinin Cumhuriyeti korumak ve yüceltmek olduğunu vurguladı. Kaymakamlık önünde düzenlenen tören programında Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteran ekibinin gösterileri de büyük alkış topladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yıl dönümü için yapılan kutlama törenine Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı İbrahim Güler, Kartepe Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, Kartepe Milli Eğitim Müdürü Sami Demirci başta olmak üzere daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile Kartepeli vatandaşlar katıldı.

Bayrak ve flamaların ardından okulların resmi geçit tören sunmasıyla birlikte program sonlandırıldı.
Kaynak: İHA