Öğrencilerden Kaymakam Kaya'ya Teşekkür Ziyareti

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Özel Kahta Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticisi Mehmet Nazif Tünçmen ile öğrenciler Kaymakam Ahmet Gazi Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerden Kaymakam Kaya'ya Teşekkür Ziyareti
Kahta Organize Sanayi Bölgesinden kısa bir süre önce hizmete açılan Özel Kahta Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yöneticisi Mehmet Nazif Tünçmen, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya’nın okula yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Okul Müdürü Tünçmen, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya’nın Okulun kurulum aşamasında her türlü desteği esirgemediğini belirterek, teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, “Özel Kahta Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında başarılı çalışmalara imza atacağınızdan eminim. İlçemizin eğitim çıtasını bu yıl hep birlikte daha yükseğe çıkaracağız. Hepinize başarılar diliyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA