Kamu Hastaneleri Birliğinde Mali Analiz Ve Koordinasyon Toplantıları

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı tüm hastanelerin yöneticileri Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz’ün başkanlığında, mali hizmetler başkanlığının hazırladığı mali analiz toplantılarında bir araya geldi.

Kamu Hastaneleri Birliğinde Mali Analiz Ve Koordinasyon Toplantıları
Genel Sekreterliğe bağlı merkez ve ilçe hastanelerine ait gelir-gider dengesinin ve finansal yapının; Kalite Performans ve Verimliliğinin üst seviyede sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği toplantı salonunda düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya, sekreterliğe bağlı tüm hastanelerin başhekimleri, hastane yöneticileri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Uzm. Dr. Erdoğan Öz, “Tüm hastanelerimizin katılımıyla mali analiz toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda amacımız finansal risklerin ortadan kaldırılıp, mali açıdan sürdürülebilirliğin sağlanması için kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlamak. Ayrıca finansal eylem planında yer alan hususları dönemsel olarak takip altına alabilmek ve kurumlarımızın hizmet üretim performansını en üst seviyelere çıkarabilmektir. Adıyaman’da daha güçlü bir sağlık yapılanması ancak güçlü bir mali yapılanma ile mümkündür. Bunu da gerçekleştirebilmek için bu değerlendirme ve koordinasyon toplantılarını yıl içerisinde dönemsel olarak sürekli yapmaktayız. Toplantıya katılan Mali Hizmetler Başkanıma ve birliğime bağlı tüm Hastane yöneticilerime ve katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA