Hakkari Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığına atanan Hakkari Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, görevini Polis Başmüfettişi Suat Dilberoğlu'na devretti.

Hakkari Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni
İl Emniyet Müdürlüğü makamında düzenlenen törene, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Belediye Başkanlağına kayyum atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, Vali Yardımcıları Emin Taşçı ve Bekir Abacı, Hakkari İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban ve emniyet müdürlüğü birim amirleri katıldı.

Holoğlu ve Dilberoğlu, birbirlerine başarılar diledi.

Holoğlu ve Suat Dilberoğlu'nu kutlayarak, 'Suat Bey, başarılı olacağına kalpten inandığım bir müdür arkadaşımız, kardeşimiz. Resul Bey'in de ne kadar başarılı, görevine bağlı, dürüst, cesur, güzel kararlar alıp güzel icra edebilecek kapasitede bir müdür olduğunu burada bizzat valisi olarak, amiri olarak çalıştığım dönemde gördüm, şahit oldum. Devletimizin, hükümetimizin de kendisini yine çok kritik bir görev olan Kaçakçılık Organize Daire Başkanlığında değerlendirmiş olması bizim için ayrı bir kıvanç kaynağıdır. Bugün belki de ikisinden daha fazla sevinçliyim. İkisi çok sevdiğim kardeşlerim. İkisini de tebrik ediyorum, hayırlı olsun diyorum.' diye konuştu.

Holoğlu, program sonunda ildeki basın mensuplarıyla da vedalaşarak helallik istedi.

Kaynak: AA