Ayvalık'ta Şefkat Evleri Derneği Yeni Yönetiminden Şefkatli Ziyaretler

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği genel kurul toplantısıyla yeni yönetimini oluşturan Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Başkan Fatma Cavlı’nın öncülüğünde; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Elif Kıvanç ve İlçe Nüfus Müdürü Meral Çıkmaz’a yönelik nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Ayvalık'ta Şefkat Evleri Derneği Yeni Yönetiminden Şefkatli Ziyaretler
Genel Kurul toplantısında güven tazeleyen Fatma Cavlı ile derneğin yöneticileri; Uğur Odunlu, Suat Salgın, Ethem Gümüş, Selma Çilengiroğlu, Hatice Kanap ve Mehmet Baykal ile bazı dernek üyelerinin katıldığı ziyaretlerin ilk durağı Ayvalık Kaymakamlık Yazı İşleri’nin başarılı Müdürü Elif Kıvanç oldu. Dernek yönetimini güler yüzle karşılayan Kıvanç, Fatma Cavlı’nın Başkanlığında görev yapacak olan yeni yönetime başarılar diledi.

Daha sonra Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı dernek yöneticilerini makamında kabul etti. Kaymakam Nazlı, Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı’nın ilçedeki sosyal faaliyetlerde çok önemli bir yerinin bulunduğunu vurgulayarak, 3 yıl önce kurulan derneğin ilçe merkezi başta olmak üzere, kırsal mahallelerin yanı sıra başı sıkışan her ihtiyaç sahibine şefkatli ellerini uzatmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette konuşan Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı da, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’nın her konuda kendilerine duyduğu güven ve verdiği desteklere teşekkür etti. Kaymakam Nazlı’nın, ilçedeki yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yaptıkları çalışmalarda her şeyden önce bir insan olarak kendilerine dev katkılar verdiğini hatırlatan Başkan Cavlı, Kaymakam Nazlı’nın desteğinin kendileri için çok büyük bir güç olduğunu da sözlerine ekledi.

Ayvalık Şefkat Evleri Derneği’nin yeni yönetiminin ilçedeki daire amirlerine yönelik ilk günkü ziyaretleri İlçe Nüfus Müdürü Meral Çıkmaz’ın ardından sona erdi.
Kaynak: İHA