Aziziye'de Öğrencilere TEOG Seti

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçedeki 8. sınıf öğrencilerine TEOG seti hediye etti.

Başkan Orhan, Aziziye Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu ile 19 Mayıs Ortaokulu’ndaki 8. sınıf öğrencilerine TEOG seti dağıttı.

İlçedeki 8. sınıf öğrencilerinin tamamına dağıtılan setle öğrenciler için başarının ilk basamağı olan TEOG’da hedeflerini tutturmaları ve iyi bir liseye yerleşmelerini amaçladıklarını ifade eden Orhan, 'Eğitimde kaliteyi yakalamak, öğrencilerimize daha iyi koşullarda eğitim imkanı sunmak ve çocuklarımızın daha iyi bir liseye ve üniversiteye yerleşmelerini sağlamak adına bir dizi çalışma yapıyoruz.' dedi.

TEOG setlerinin eğitime destek projesinin bir adımı olduğunun altını çizen Orhan, 'Bizim için rutin belediyecilik hizmetleri diyebildiğimiz yol, kaldırım, çevre düzenlemesi ve park yapımı kadar, çocuklarımızın eğitimi de önemli. Bu minvalde göreve başladığımız ilk yıldan itibaren çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Bir yandan okulların fiziki imkanlarını iyileştiriyor, diğer yandan yardımcı setler ve hazırlık kitaplarıyla onlara daha iyi bir gelecek sunmak adına çalışıyoruz. Bu bağlamda ilçemizdeki tüm okullarda eğitim gören sekizinci sınıf öğrencilerine TEOG seti hediye ettik. İnşallah eğitime desteğimiz bundan sonra da hız kesmeden devam edecek.' diye konuştu.

Yavilioğlu da eğitimde kalitenin arttırılması için tüm kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını belirtti.

Kaynak: AA