Lüleburgaz'da Yağmur Ve İçme Suyu Kolektör Hattı Çalışması

Lüleburgaz Belediyesince yağmur ve içme suyu kolektör hattı çalışması başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağmur ve içme suyu kolektör hattı çalışması başladığını, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin İstiklal ve Güneş mahallelerinde çalışmaları yürüttüğünü ifade etti.

İki mahallede bin 170 metre yağmur ve içme suyu kolektör hattı yapılacağını belirten İnci, çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü, çalışmaları kısa sürede tamamlamak istediklerini aktardı.

Vatandaşlara kaliteli ve temiz bir içme suyu sunmak, kış aylarında cadde ve sokaklarda su birikintilerini ve taşkınlarını önlemek amacıyla kolektör hattı çalışmalarının yapıldığını anlatan İnci, 'Kış ayları öncesinde altyapıda sıkıntı yaşanan bölgelerde çalışmalara başladık. İstiklal ve Güneş mahallelerinde yağmur ve içme suyu kolektör hattında yaşanan sıkıntıları gidereceğiz. Vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha kaliteli ve temiz bir içme suyu sunmak, cadde ve sokaklarda su birikintilerini ve taşkınlarını önlemek amacıyla başlattığımız çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA