Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı, Saray ve Şarköy ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Albayrak'ın ilçelerde yapımı devam eden yol yapım çalışmalarını incelediği ve bilgi aldığı ifade edildi.

Albayrak'ın yetkililere çalışmalara hız verilmesini ve çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını verdiği kaydedildi.

- Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden hizmet içi eğitim

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğünce belediye bünyesinde görev yapan personele yönelik olarak 'Resmi Yazışma Kuralları, Standart Dosya Planı, Arşivleme ve İmha Yönetmeliği' konulu eğitim verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, eğitimin Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü tarafından verildiği ifade edildi.

Açıklamada, eğitimde resmi belgenin hangi standartlarda üretilmesi gerektiği, belge konusu ile dosya planının uygunluğu, belgelerin dosyalanması, saklanması, kurum arşivine gönderilmesi ve imhası gibi konular üzerinde durulduğu kaydedildi.

- Kızıltoprak'tan ilçe mahallelerine ziyaret

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Misinli, Ahımehmet, Kırkgöz, Vakıflar, Velimeşe ve Yulaflı mahallelerini ziyaret etti.

Ergene Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Kaymakam Kızltoprak'ın mahalle muhtarlarından bilgi aldığı aktarıldı.

Açıklamada, Kızltoprak'ın vatandaşlarla da muhabbet ederek istek ve şikayetlerini dinlediği kaydedildi.

Kaynak: AA