Ekim Ayında Doğan Engellilere Doğum Günü Partisi

TEKİRDAĞ – Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi tarafından her ay düzenlenen Doğum Günü etkinlikleri kapsamında, Ekim ayında doğan dernek üyeleri için doğum günü partisi düzenlendi.

Ekim Ayında Doğan Engellilere Doğum Günü Partisi
Çerkezköy Kaymakamlığı’nın üstlendiği etkinliğe, Kaymakam Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek üyeleri, doğum günü olan engelliler ve aileleri katıldı.

Dernek üyelerinin doğum günlerini kutlayan Kaymakam Kubilay, “Türkiye Sakatlar Derneği’nin bu ayki toplu doğum günü etkinliğini düzenlemekten son derece mutluk duyduk. Bu anlamlı günde engelli kardeşlerimizin mutluluğuna ortak olmak bizleri ayrıca çok mutlu etti. Sizlerin sadece bir gün değil her zaman mutlu olmanız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin, engelli vatandaşların sosyal hayatın her kademesinde olmaları için büyük gayretler içerisinde olduğunu da söyleyen Kaymakam Kubilay, “Bu anlamda dernek yönetimi yoğun etkinlikler düzenliyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kaymakamlık olarak bizler de her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Sevgi, saygı, hoşgörü ve birliktelik her engeli aşar. Bir kez daha doğum günü olan kardeşlerimizin doğum günlerini kutluyorum. Aileleri ile beraber mutlu ve huzurlu nice seneler diliyorum. Tüm dernek üyelerine ve ailelerine selam ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu

Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise, burada yaptığı konuşmada, “Bugün doğum günü olan engelli kardeşlerimizin doğum günlerini tebrik ediyor, hayırlı ömürler diliyorum. Bizim gönlümüz her zaman sizlerle beraberdir. Sizlerle ne kadar beraber olursak devletimize ve vatanımıza o kadar çok hizmet etmiş oluruz. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Her zaman sizlerin yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya da, doğum günü etkinliğine katılmalarından dolayı Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’a ve doğum günü etkinliğini üstlenerek kendilerine destek olan Kaymakam Metin Kubilay ve eşine teşekkür etti. Çetinkaya, “Sayın Kaymakamımız İlçemizde göreve başladığından bu yana bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Derneğim ve tüm üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Kubilay, eşi Füsun Kubilay ve Milletvekili Ayşe Doğan ile birlikte doğum günü olan 74 dernek üyesinin doğum gününü tek tek kutlayarak, hediyelerini takdim ettiler.
Kaynak: İHA