AK Parti 25. İstişare Ve Değerlendirme Toplantısına Doğru

AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının gerçekleştirileceği Afyonkarahisar’daki otelde hazırlıklar başlarken, kampın yapılacağı otel ve çevresinde ise üst düzey güvenlik önlemlerinin alınması dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti 25. İstişare Ve Değerlendirme Toplantısına Doğru
21-22-23 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı hazırlıkları bugün itibari ile başladı.

Otelin çevresi komple yaylı ve kilitli bariyerlerle kapatıldı. Bu sene geçmiş yıllardan farklı olarak otelin ana giriş yoluna beton bariyerlerinde getirilmesi dikkatlerden kaçmadı. Güvenlik önlemlerinin ise Başbakanlık Koruma Daire Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildiği öğrenildi.

Kampın yapılacağı otele ayrıca vinçler yardımı ile Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Türk bayrağı ve AK Parti bayrağı da asıldı. Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından otelin önüne basın mensupları ve güvenlik görevlileri için de ayrıca çadır kuruldu. Ekipler tarafından otelin çevresinde de hummalı bir temizlik çalışması başlatıldı.

Kampın gerçekleştirileceği otelin bugün itibari ile müşterilere kapatıldığı ve içeride de temizlik ve toplantılar için düzenleme çalışmalarının başladığı aktarıldı.
Kaynak: İHA