Genç Büyükler Fotoğraf Sergisi

Serginin açılışına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk: 'Bugün DEAŞ denilen örgüt ile PKK ve FETÖ'nün arkasındaki güçler çekildiği takdirde bu örgütlerin en fazla bir aylık ömürleri var. Onların arkasında, Türkiye'ye karşı olan küresel finans oligarşisi var'

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 'Bugün DEAŞ denilen örgüt ile PKK ve FETÖ'nün arkasındaki güçler çekildiği takdirde bu örgütlerin en fazla bir aylık ömürleri var. Onların arkasında, Türkiye'ye karşı olan küresel finans oligarşisi var.' dedi.

Umut Çınarı Başkent Vizyon Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinin 'Dünya Yaşlılar Günü' dolayısıyla düzenlediği 'Genç Büyükler Fotoğraf Sergisi' açıldı.

Açılışa katılan Külünk, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bölgesinde üstlendiği rol gereği, dünyanın merkezi konumunda olduğunu söyledi.

Batı dünyasının Türkiye'ye karşı geçmiş yıllardan bu yana dürüst davranmadığını ifade eden Külünk, buna rağmen Türkiye'nin kendisine yönelik tehdidi bertaraf ederek, sürekli kazanan taraf olduğunu kaydetti.

Külünk, Türkiye'yi yıkmak ve kendi kontrolüne almak isteyenlerin, geçmişte PKK terör örgütünü kullandığını, aynı oluşumların bugün ise DAEŞ ve Fetullahçı Terör Örgütünü (FETÖ) devreye koyduğunu belirterek, 'Türkiye’ye karşı olanlar 40 yıldır bu topraklarda devşirdikleri ihanet şebekeleri ile ülkemize saldırmak istedi. Bugün DEAŞ denilen örgüt ile PKK ve FETÖ'nün arkasındaki güçler çekildiği takdirde bu örgütlerin en fazla bir aylık ömürleri var. Onların arkasında, Türkiye'ye karşı olan küresel finans oligarşisi var.' diye konuştu.

Güçlü bir Türkiye'nin kendi vatandaşlarının yanı sıra bütün insanlığa büyük fayda sağlayacağını vurgulayan Külünk, Türkiye'nin, insanlığın gelecek umudu, güveni ve sığınacağı liman olduğunu söyledi.

Umut Çınarı Başkent Vizyon Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Başkanı Umut Çınar da 2011 yılından beri yaşlılara hizmet verdiklerini, bu sürede birçok önemli sosyal projeye imza attıklarını söyledi. Çınar, özellikle yaşlı bakım alanında yapacakları uluslararası projelerle Türkiye’yi, dünyaya tanıtacaklarını sözlerine ekledi.

Sergide, yaşlıların gündelik yaşamını yansıtan fotoğraflar bulunuyor.
Kaynak: AA