Kartepe Zabıtası'ndan Fırınlara Denetim

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan esnafları denetledi.

Kartepe Zabıtası'ndan Fırınlara Denetim
Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kocaeli’de 250 gram ekmeğin geçtiğimiz ay içerisinde mahkeme kararı ile 1 TL’ye düşmesi ardından ilçe genelindeki ekmek fırınlarına eş zamanlı tebligatta bulundu. Zabıta ekipleri mahkeme kararına uyulması yönünde fırınlara gerekli ikazları yaptı. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik denetimlerinde gramaj ve fiyat tarifelerini denetledi.

Halk sağlığını yakından ilgilendiren konularda hassas davrandıklarını hatırlatan Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, “Ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan esnafa yönelik yaptığımız denetimlerimizi belirlenen periyotlar halinde aralıksız sürdürmekteyiz. Kartepe ilçemizdeki denetimler sırasında ekiplerimiz ekmek gramaj ve tarifelerinde bir olumsuzlukla karşılaşmadı” açıklamasında bulundu.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları durumunda belediyenin 373 60 60 ve 444 33 73 numaralı telefonlarına şikayetlerini iletmelerini istedi.
Kaynak: İHA