Cübbeli Ahmet Marifet Derneği tartışmalarına son noktayı koydu

Cübbeli Ahmet Hoca Marifet Derneği'yle ilgili tartışmalara son noktayı Beyaz Tv ekranlarında koydu.

Cübbeli Ahmet Marifet Derneği tartışmalarına son noktayı koydu
Cübbeli Ahmet Marifet Derneği tartışmalarına son noktayı koydu
Türker Akıncı'nın sunduğu Ne var Ne yok programına konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca, Marifet Derneğiyle ilgili söylediği sözlere açıklık getirdi.

YANLIŞLAR GÖRNÜM

Marifet Derneği ile birlikte bir dönem birlikte hareket ettiklerini söyleyen Cübbeli Ahmet " Yanlışlar gördüm ve bu yanlışlar üzerine açıklamak durumda kaldım." dedi.

TEREYAĞIYLA ÖRNEK VERDİ


"Sen tereyağına güzel diyorsun, bugün tereyağına bozuk diyorsun. Sen ne biçim adamsın" diyorlar. Yahu sen ne biçim adamsın tereyağı bir gün dışarıda kaldı. Bozuldu işte. Dünkü tereyağı düzgün idi, bugün tereyağı bozuk diyorsam ikisinde de bozuk diyorum." dedi.

ERKEK ADAM SÖZÜNDEN DÖNMEZ

Nasrettin Hoca'nı fıkrasıyla da sözlerine açıklık getirmek isteyen Cübbeli Ahmet "Nasrettin Hoca'ya sormuşlar 'Kaç yaşındasın?' 40 yaşındayım demiş. 10 sene sormuşlar yine 40 yaşındayım demiş. 'Hoca nasıl oluyor?' demişler 'Erkek adam sözünden dönmez' demiş. Yaşın 50 oldu be. Yanlışlıklar oldu ben yanlışları görünce duramam. Bile bile destekleyemem ve geçmişe dönük övgülerimi aldım." dedi.

SÖZ VERDİM


Konuyla ilgili detay vermeyeceğini ve bu bazı arkadaşlarına söz verdiğini söyleyen Cübbeli Ahmet tartışmalarla ilgili detaylı açıklamaların sosyal medya hesaplarında olduğunu söyledi.

NE DEMİŞTİ?


Ahmet Mahmut Ünlü, Marifet Derneği Başkanı Muhammmed Keskin ile bağlantısını kestiğini açıklamış ve "Keskin, Şefik Kocaman ve ekibine yaptığım övgülerden geri dönüyorum. Frenleri patlamış. Yarın ne olacağı belli değil." demişti.