Çetinkaya Güreşçileri Ziyaret Etti

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca ile Kumluca Belediyesi Güreş Takımı ve ilçede güreş yapan güreşçileri ziyaret etti.

Çetinkaya, ata sporu güreşin Kumluca ve yöresinde halk tarafından sevildiğini ve ilgiyle takip edildiğini, buna bağlı olarak da yörede özellikle yağlı güreşe ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Kumluca güreşlerinin Türkiye genelinde marka güreşler arasında yer aldığını ifade eden Çetinkaya, 'Kumluca ve yöresinde güreşe olan ilgi, başarıyı da beraberinde getiriyor. Belediye olarak biz de güreşçilerimize elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bu yıl ilçemizde spor lisemiz açıldı. Bu lisemizin gelecekte eğitimli ve başarılı sporcular yetişmesinde büyük katkısı olacağına inanıyorum. İnşallah ilçemiz spor olarak da adından söz ettiren güzel bir ilçe olur.' dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Koca da yağlı güreş sezonunun sona ermeye başlaması nedeniyle güreşçilerin spor salonunda antrenmanlarını sürdürdüklerini, müdürlük olarak güreşçilere her türlü desteği vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA