Mudanya AK Parti İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı

Mudanya AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 40. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Uğur Mumcu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya katılan İstanbul Milletvekili Harun Karaca, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde vatandaşların sokağa çıkarak onurlu bir davranış sergilediğini, bazı vatandaşların da canını vererek şehit olduğunu söyledi.

Yıllarca devletin kılcal damarlarına kadar yerleşen FETÖ terör örgütünü bitirmeyi hedeflediklerini belirten Karaca, 'Bunu başaracağız. Kim bildiği ve tanığı FETÖ'cü varsa açık açık cesaretle söylesin. Ona göre bu terör örgütünü bitirelim, bunun için de teşkilatlanma çok önemli. 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın telefondan halka seslenişinden sonra bu toplum darbe kalkışmasına karşı birlik beraberlik içinde sokağa çıkıp vatanını savundu. Biz de kendilerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.' diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun da 15 Temmuz darbe kalkışmasına cesaretle karşı çıkan millete sonsuz teşekkür ettiğini söyledi.

Teşkilat olarak çalışıp FETÖ'nün kökünü birlik ve beraberlikle kazıyacaklarını belirten Torun, 'O gece vatanına milletine sahip çıkıp sokağa çıkan partimiz mensubu veya başka parti mensuplarına sonsuz minnetlerimizi sunuyorum.' dedi.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal da Büyükşehir Belediyesinin ilçe ve mahallelerde yaptığı çalışmaları anlattı.

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Osman Mesten, Müfit Aydın, İsmail Aydın, Zekeriya Birkan, partinin il ve ilçe yönetimi, partililer, mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA