Muş Belediyesi Meclis Toplantısı

Yeni yılın ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Asya başkanlığında gerçekleşti

MUŞ  - Muş Belediyesi'nde yeni yılın ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Asya, kentte kar yağışıyla vatandaşın mağdur olmaması için ekiplerin gece gündüz karla mücadele çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Çok ciddi ve koordineli çalışma yürüttüklerini anlatan Asya, ilk günden itibaren kentin her bölgesine ulaştıklarını ifade etti.

Asya, "Bu sürede başkan yardımcılarımız, birim amirlerimiz ve karla mücadele ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz vardiyalı şekilde çalışmalar yaptı. Kendilerine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Belediye araçları dışında birçok iş makinesi kiraladıklarını ifade eden Asya, şunları kaydetti:

"Çalışmalarda ister istemez araçlarımızda arızalar meydana geliyor. Bunun yanı sıra araç kiralaması yaparak eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Kar küreme ekiplerimiz vatandaşlarımızın rahat yürüyebilmeleri için 7 gün boyunca aralıksız kaldırım temizliğini yapıyor. Kiralanan araçlarla toplam 40 iş makinesi 120 personelle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Allah'a sonsuz şükürler olsun ki yüzümüzün akıyla karla mücadelemizi yapıyoruz."

Çok sayıda asılsız ihbar aldıklarını anımsatan Asya, "Çalışmalarımız sırasında birçok yersiz ihbarla karşılaşıyoruz. Bazı vatandaşlarımız hasta şikayetinde bulunarak bizden yardım istiyor. Araçlarımızla olay yerine gittiğimizde hasta olmadığını görüyoruz. Bu da çalışmalarımızı ciddi anlamda aksatıyor. Bu konuda vatandaşların duyarlı davranmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA