Malatya'da Koray Avcı Rüzgarı

Son günlerin en çok konuşulan sanatçılarından biri olan Koray Avcı, Malatya’da sevenleri ile buluştu.

Malatya'da Koray Avcı Rüzgarı
Malatya’da bir düğün salonunda, hayranları ile buluşan ünlü sanatçı Koray Avcı, birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarına güzel bir gece yaşattı. Konser sırasında hayranlarıyla sohbet eden Koray Avcı, sosyal medyada izlenme rekorları kıran ’Aşk ile’ adlı şarkısını da seslendirdi.

Yoğun katılımın olduğu konserde, hayranlarından gelen soruları da yanıtlayan sanatçı Avcı, 5 yıldır şarkı söylediğini bunun 4 yılının ise sokaklarda geçtiğini söyledi.

Her gittiği şehirde binlerce hayranının sıcak ilgisi ile karşılaştığını belirten Avcı, “Ölene kadar şarkı söyleyeceğiz. Türkiye’de müzik yapmak zor, eğer işi profesyonelleştiriyorsanız müzik yapmak zor" dedi.

Ünlü olduktan sonra eskisi gibi artık caddede rahatlıkla dolaşamadığını belirten Avcı, “Özü olmayanın sözü olmaz. Özünü kaybederseniz zaten hiç bir şey yapamazsın. Memleketimde insanlığını kaybetmiş çok şey var. Benim hala arabam bile yok. Ne kazanırım, ne yediğimi, içtiğimi bilmem. ’Herkes kendi işini yapsın’ diyorlar " diye konuştu.

Dizi ve film teklifi aldığını da belirten Avcı, yaklaşık 2 saat süren konseri sonrasında hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA