Tehdit Ve İşkence Zanlıları Polisten Kaçamadı

Antalya’nın Alanya ilçesinde iki kişiye işkence yaptıktan sonra otomobille boş araziye bırakıp sonra da kaçtıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çarşı mahallesi Bekarlar sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, U.Ö ve İ.B, 27 yaşındaki E.A ve V.K’nin evlerine gelerek 500 bin lira borçları olduğunu söyleyip içeri girdi. Şahıslar, E.A ve V.K’nin önce çarşafla elleri ve ayaklarını bağlayıp daha sonra sonra işkence ve tehdit ettikten sonra bir otomobilin bagajında araziye bırakarak kaçtı.

Boş arazide kendi imkanlarıyla kurtulan E.A ve V.K. Saray Polis Merkezine giderek kendilerini kaçıran şahıslardan şikayetçi oldu. Harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, zanlılardan İ.B’yi Atatürk caddesi üzerinde yakalarken diğer zanlı U.Ö ise bir barda yakalanarak gözaltına alındı. İki zanlı Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alındıktan sonra çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece ’Kasten Yaralama, Darp, İşkence ve Tehdit’ suçlarından tutuklanarak Alanya Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA