Hasan Yalnızoğlu, Survıvor Macerasını Anlattı

Survivor yarışmasının eski favori ismi Hasan Yalnızoğlu, yarışmaya katılma sürecini ve yarışmadaki duruşuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hasan Yalnızoğlu, Survıvor Macerasını Anlattı
Profesyonel dansçı ve sporcu olan, Survivor yarışmasındaki tavrı ile beğeni toplayan Hasan Yalnızoğlu AVFEST Dergisi’nin ilk sayısına verdiği röportajında, özel açıklamalarda bulundu. Hasan Yalnızoğlu, Survivor yarışması hakkında, "Survivor izleyicisinin, yarışmaya odaklı genel yorumu; kolay ya da zor bulduğu oyunlardan oluşan, insan ilişkileri üzerine kurgulanmış bir ada hayatından ibarettir. Tüm bu kademelerde başarı kazanmak istiyorsanız, tecrübelerinizi arttırmalısınız. Özellikle Survivor’a yönelik, psikolojik, fizyolojik ve beceri antrenmanları yapmak gerekir. Bir de giderken, sevdiklerinizle helalleşmek" ifadelerini kullandı.

15 Ocak’ta okurlarıyla buluşacak olan; doğa, doğada yaşam, av, atıcılık ve festival konularını kapsayan AVFEST Dergisi’nin ilk sayısında, av ve atıcılık konularının yanı sıra, ’Kar Leoparı’ lakaplı Ali Nasuh Mahruki ile söyleşi, barış gezgini Atila Yıldız’ın efsanevi dünya turu, dünyaca ünlü çizer Tayyar Özkan’ın renkli karikatürleri, off-road camiasının tanınan ismi televizyoncu Okan Tozun’un av dünyasını kapsayan makalesi ve Yaban TV’nin başarılı sunucusu Tuna Güzelyurt’un anma yazısı da yer alacak.
Kaynak: İHA