Yer Teslimleri Yapıldı

Burhaniye’ye, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığınca yapılması planlanan 5 adet park yerinin yer teslimi yapıldı.

Yer Teslimleri Yapıldı
Burhaniye’nin gelişmesi ve büyümesi için önemli projelere imza atan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, şehir vizyonlarında önemli bir yeri olan park ve peyzaj düzenlemeleri ile ilgili olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçmiş ve Burhaniye’ye 5 adet park yapımı için Büyükşehir ile anlaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan park yapımı işinin, müteahhitte yer teslimleri yapıldı.

Burhaniye’ye gelerek Adliye Lojmanları yanı, Bahçelievler Ahmet Taner Kışlalı Parkı ve Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda semt sahası ve peyzaj düzenlemesi; Cumhuriyet Mahallesi Badem Alanı Mevkiinde 98. Sokakta bulunan Çamlıkta peyzaj düzenlemesi ve Taylıeli Mahallesi Meydan düzenlemesi işleri için yerlerinde gezilerek iş teslimleri yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı yetkilileri çalışmalara en kısa süre içinde başlanacağını ifade ettiler.
Kaynak: İHA