Kartepe Moda Sokak'ta Sona Gelindi

Kartepe Belediyesi üst yapı düzenlemeleriyle modern şehircilik anlayışının gelişmesine ivme kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Moda Sokak üzerindeki asfalt çalışmaların son katını da tamamladı.

Kartepe Moda Sokak'ta Sona Gelindi
Kartepe’ye değer katan çalışmalara her geçen gün artırma hedefindeki Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler üst yapı hizmetlerine hız verdi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Fatih Sultan Mehmet mahallesi Demokrasi caddesi ile 17 Ağustos caddelerini bağlayan Moda sokak üzerinde de asfaltlama çalışması yaptı.

Kartepe İlçesinde ulaşım ağını yaptığı düzenleme ile daha şık ve güvenli hale getiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri, 360 metre uzunluğundaki Moda sokak üzerinde yaya ve bisiklet yolu yanında dokuz metre genişliğindeki güzergaha 525 ton son kat asfaltı da sererek yolu bölge halkının hizmetine sundu. Yaya, bisiklet ve araç geçişlerine uygun üst yapı imkanı ile adına yakışan bir görünüme bürünen Moda Sokak modern şehircilik anlayışına uygun hale getirildi.

Belediye Başkan Vekili Zafer Arat, “Yol medeniyettir. Bir yerin değeri ancak yolu ile ölçülür. Bu çerçevede Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in Yeni Kartepe yolundaki çalışmaları çerçevesinde ekiplerimizin ilçeye değer katan hizmetleri artarak devam ediyor. Alt yapı sorunu olmayan yerleşimin yoğun olduğu bölgelerdeki üst yapı çalışmalarımızla hemşerilerimize sunduğumuz belediyecilik hizmetlerinde ilçemizin ulaşım ağını da günümüz şartlarına uygun hale getiriyoruz. Kartepe genelinde Başkanımız Üzülmez’in çözüm odaklı çalışmalarının ilçe halkı tarafından da takdir edildiğini görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA