Köseköy Garaj Park Sahasında Son Rotüşler Yapılıyor

Kartepe Belediyesi gençlerin daha kaliteli alanlarda spor yapmalarını sağlamak ve onlara yeni spor alanları kazandırmak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Köseköy Garaj Park Sahasında Son Rotüşler Yapılıyor
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Köseköy Mahallesi Kordon Sokak’ta bulunan park alanına yaptığı yeni futbol sahasında da çevre düzenlemelerinde sona yaklaştı. Yapılan düzenlemeler tamamlandığında bölge gençleri daha kaliteli kamusal mekanlarda spor yapma imkanı bulacak.

Kartepe Belediyesi ekipleri Köseköy Mahallesi’nde 3 bin 500 metrekarelik park alanında yaptığı çalışma ile 25 metreye 45 metre ebatlarında mini futbol sahasını bölge gençlerinin hizmetine sundu. Suni çim sahanın etrafını da kafes tel ile çevreleyen ekipler çevre düzenlemelerinde de sona yaklaştı.

Kartepelilere yeni sosyal alanlar kazandırma hedefindeki belediye ekiplerinin park alanı çevresindeki peyzaj düzenlemelerini kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da alana ulaşımı sağlayacak yaya ve araç yollarının yapılacağı çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da beğeni topladı.
Kaynak: İHA