Orhan Deligöz Esnafla Kol Kola

Ak Parti 5. Sıra Milletvekili adayı Orhan Deligöz, bayram ziyareti ile seçim çalışmalarına start verdi. Bayram ziyaretleri için Tortum, Uzundere, ilçelerinin ardından Narman’a bağlı Karapınar köyüne çıkarma yapan Milletvekili adayı Deligöz bayramın son günü ise şehir merkezinde ki Çaykara caddesinde esnafın misafiri oldu.

Orhan Deligöz Esnafla Kol Kola
Bayramlaşma ve seçim çalışması için önce Tortum’a giden Deligöz, Ak Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinden sonra ilçede esnafla tokalaştı. Devletin ve teşkilatın hizmetinden memnun olduğunu ifade eden vatandaşlar ise, milletvekili adayını tebessüm ve bol ikramlarla karşıladı. Tokalaştığı her vatandaşın sorunlarına kulak veren Orhan Deligöz, Milli birlik ve beraberliğin bozulmaması için çok çalışacağını ifade etti.

Vekil Adayı 5. Geleneksel Karapınar Güreşleri için geldiği Narman’ın Karapınar Mahallesinde coşku ile karşılandı. Narman kaymakamı Murat Eren ve Uzundere kaymakamı Arslan Uzan ile Karapınar Güreşlerine katılan Deligöz, alanda keyifli saatler geçirdi. Orhan Deligöz, güreş müsabakasından sonra Uzundere ilçesine geçti Uzundere merkez de Ak Parti İlçe teşkilatı ile bayramlaştıktan sonra Uzundereli vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın son gününde, Yakutiye ilçesine bağlı Çaykara caddesinin esnaflarını gezdi. İş merkezlerine yapmış olduğu ziyarete esnafın ilgisi yoğundu. Taksi durağında ki şoförlerle bir araya gelen Orhan Deligöz, bayram ziyaretini sonlandırdı.
Kaynak: İHA