Başkan Şirin Kurban Pazarını Ziyaret Etti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Koşukırı Mevkii’ndeki kurbanlık hayvan pazarını ziyaret etti. Kurbanlık satıcıları ve vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Şirin, bu yıl hayvan pazarının daha iyi şartlara sahip olması yönünde çalışma yürüttüklerini belirtti. Başkan Şirin, Turgutlu’nun potansiyeli dikkate alınarak ilçemize yeni bir hayvan pazarı kazandırmayı düşündüklerini de ifade etti.

Başkan Şirin Kurban Pazarını Ziyaret Etti
Belediye Başkanı Turgay Şirin’e kurbanlık hayvan pazarındaki incelemeleri esnasında Zabıta Müdürü Bülent Gökmen ile zabıta yetkilileri de eşlik etti. Hayvan sahipleri ve kurbanlık satın alan vatandaşlarla da bir araya gelme imkânı bulan Başkan Şirin, vatandaşlarla çeşitli konularda sohbet ederek yaklaşan Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Kurbanlık hayvan satış alanında herhangi bir aksaklık yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyleyen Başkan Şirin, “Ekiplerimiz her an buradalar ve olası sıkıntıların önüne geçmek için tedbirlerini alıyorlar. Halkımızın daha rahat alışveriş yapabilmesi amacıyla burada belediyemizin çalışmaları pazaryeri kaldırılana dek devam edecek. Ayrıca ilçemize yeni bir hayvan pazarı kazandırmak amacıyla da çalışmalarımız, planlamalarımız devam ediyor. Amacımız bölgeye örnek olacak bir hayvan pazarını ilçemizde hayata geçirmek. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA