Başkan Demircan Açıklaması ' Okullarımıza Desteğimiz Sürecek'

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Beyoğlu Belediyesi Meclis Salonu’nda ilçedeki okul müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıya katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni eğitim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Bu senede yine okullarımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Başkan Demircan Açıklaması ' Okullarımıza Desteğimiz Sürecek'
Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk müdürler toplantısını Beyoğlu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Okullarda sosyal, kültürel, sportif etkinliklerin çocuklar üzerindeki olumlu etkilerinin konuşulduğu toplantıda, eğitim ve çeşitli etkinliklerin takibi için Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Komisyonu kurulacağı kararı alındı. Toplantıda öğrencilerin okul kaydı, kıyafetleri, gibi konular öne çıkarken; okullarda sosyal, kültürel, sportif gibi etkinliklerin çocuklar üzerindeki olumlu etkileri konuşuldu.

"YENİ EĞİTİM YILININ TÜM EĞİTİM CAMİASINA BAŞARILAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM"

Eğitim dönemi içerisinde ilçe sınırları içinde kalan okulları yılda iki kez ziyaret ederek; okulların ihtiyaçlarını karşılayan; veliler ve öğretmenlerle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediyesi olarak yeni eğitim ve öğretim yılında da okullara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Demircan, “Geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimizi çağın gereklerine uygun bir şekilde yetiştirmek gayesiyle yeni eğitim-öğretim yılının heyecanlı, kaliteli ve başarılı geçmesini diliyorum. Yine çocuklarımız için emek veren öğretmenlerimizin ve velilerimizin de iyi bir eğitim-öğretim dönemi geçirmelerini temenni ediyor, bu vesileyle yeni eğitim yılının çocuklarımıza, velilerimize, tüm eğitim camiasına, hayırlar, başarılar getirmesini diliyorum” dedi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM KOMİSYONU KURULUYOR

Toplantıda konuşan Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle öğrencilere ne kadar çok ulaşırsak sokak ve disiplin sorunlarının da o kadar azalacağını belirterek, bu türlü etkinliklerin ve eğitimle ilgili başka konuların takibi için ekim ayının 2’nci haftasında Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Komisyonu kurulacağını söyledi.



"DAHA DONANIMLI BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ"

İletişimin önemine değinen Sarıcı, iletişimi doğru kurarak yapılan çalışmaların okulu güçlendireceğini söyleyerek “Çocuklarımızı daha donanımlı, daha bilgili bir bireyler olarak yetiştirmek için uğraşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA