Samsun Ve İlçeleri Oda Ve Borsalar Müşterek Toplantısı Yapıldı

Samsun ve ilçelerinin oda ve borsa başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyeleri Havza’da düzenlenen Samsun ve ilçeleri oda ve borsalar müşterek toplantısında buluştu.

Havza Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğindeki toplantı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıda açılış konuşması yapan Havza TSO Başkanı Erkan Acar toplantıda odaların ve borsaların sorunlarının görüşüleceği belirterek, "Sizleri Havza’da ağırlamak bizler için büyük mutluluk" dedi.

Murzioğlu ise toplantının TOBB’un çalışma usul ve esaslarını düzenleyen 5174 Sayılı Yasanın gereği bir ildeki oda ve borsaların belli bir aralıkla bir araya geldiğini belirterek; “ Bu toplantılarda il ve ilçelerdeki sorunlar masaya yatırılır ve konuşulur ve tutanak haline getirilir. Bu tutanaklar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilir. Bugün de bu toplantılardan birini gerçekleştirmek için buradayız. Bize ev sahipliği yapan Erkan Acar başkanıma teşekkür ederim. Bilindiği üzere bir süredir terör belası ile sıkını içerisindeyiz. Bunun için de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve diğer sivil toplum kuruluşlarının birlikte düzenlediği “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” mitingine katılacağız. Bu nedenli toplantıyı kısa tutacağız. Burada sizlerin sorunlarını dileyeceğiz. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşmanın ardından TSO ve borsa temsilcileri bulundukları bölgelerin sorunlarını dile getirdi.

Kaynak: AA