Kartepe'de 'Hoş Geldin Bebek' Ziyaretleri Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında örnek çalışmaları arasında yer alan “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri aralıksız sürüyor.

Kartepe'de 'Hoş Geldin Bebek' Ziyaretleri Devam Ediyor
Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına Kartepelilerin mutluluğuna ortak olan ekipler Mart ayından beri 640 bebeğe hoş geldin diyerek başkanın hediyelerini sundu. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, “Büyük Kartepe ailesine yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuz” düşüncesinden hareketle yürütülen Hoş Geldin Bebek Projesi ile ilçede yeni doğum yapan aileler ve bebekler ziyaret ediliyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hoş Geldin Bebek Birimi, nezaretinde ziyaretler haftanın iki günü Salı ve Perşembe günleri yeni doğum yapan ailelere gerçekleştiriliyor. Kartepe Belediyesi’nin uyguladığı ve ilçe halkından da takdir gören “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında yeni doğum yapan bebekler ve aileleri, Başkan Üzülmez adına ziyaret ediliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de yeni doğan bebekleri ziyaret ettiği proje kapsamında ailelere de Hoş Geldin Bebek paketleri hediye ediliyor. Ailelere destek olmak amacıyla hazırlanan paketler içerisinde bebeğin kullanacağı ihtiyaç malzemeleri bulunuyor.

Başkan Üzülmez’in dilek ve temennilerini de ailelere ulaştıran Hoş Geldin Bebek birim yetkilileri, Mart ayından beri ilçede 640 ailenin mutluluklarını başkan adına paylaştı. Ekipler son olarak Uzunçiftlik mahallesinde ikamet eden Talat ve Nesrin Canpolat ailesinin yeni doğan bebekleri Pelin’i ziyaret etti. Canpolat Ailesi ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Kartepe Belediyesi’ni yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Kaynak: İHA