Başkan Karaçoban Çalışmaları Yerinde İnceledi

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, hem çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de çalışmalarla ilgili gerekli talimatları verdi.

Başkan Karaçoban Çalışmaları Yerinde İnceledi
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Fen İşleri Müdürü Emin Dikici ve Danışmanı Sami Çeltikoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Karaçoban ve beraberindeki heyet, ilçe şehir stadında yapımına devam edilen soyunma odaları, Kurtuluş Mahallesinde İlçe Emniyet Müdürlüğünün yanında çalışmaları süren Trafik Parkı ve Hacıbey Mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Hazırlanan projelerle ilgili çalışmalar plan ve programlara uygun biçimde devam ediyor. Ekiplerimiz devam eden çalışmaların belirlenen tarihte hizmete sunulması anlamında büyük gayret gösterirken bizde Alaşehir Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz." dedi.

Yapılan incelemeler sırasında yanına gelen vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Karaçoban, gelen talepleri değerlendirirken, vatandaşların ikramlarını da geri çevirmedi.
Kaynak: İHA