Manavgat'ta 2 Ayrı Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Manavgat'ta 2 Ayrı Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı.
İlk kaza Alanya-Antalya D-400 karayolu Gültepe Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Alanya istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan Sedat Arslan’ın kullandığı 07 YMR 93 plakalı otomobil Gültepe kavşağına 200 metre kala yoldan çıkarak takla attı. Orta refüjde bulunan korkulukları deviren otomobilin sürücüsü Sedat Arslan ve otomobilde bulunan Ayşegül Arslan yaralandı. Yaralılar ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aynı saatlerde Manavgat merkez Emek Mahallesinde trafik kazası meydana geldi. Emek Mahallesi 3020 sokaktan çıkmakta olan Harun Kaplan’ın kullandığı 07 LLF 47 plakalı otomobil, 3037 sokaktan çıkmakta olan Hasan Gökhan Kırca’nın kullandığı 07 L 6751 plakalı otomobil ile çarpıştı. İki sokağın kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada Harun Kaplan’ın kullandığı 07 LLF 47 plakalı otomobil çarpmanın şiddetiyle takla attı. Kazada yaralanan Hacer Acar isimli bayan ambulans ile Manavgat Devlet hastanesine kaldırıldı.

Sıcak havaların toplumun her kesimi olduğu gibi sürücüleri de olumsuz etkilediğine dikkat çeken Manavgat Şoförler odası Başkanı Mahmut Şafak, sürücülerden mecbur kalmadıkları sürece araç kullanmamalarını, şehir içerisinde toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini, araç kullanmaları durumunda da çok dikkatli olmalarını istedi.
Kaynak: İHA