Reyhanlı Kaymakamı Güler'e Veda Yemeği

İzmir’in Çiğli ilçesine atanan Kaymakam Dr. Yusuf Güler onuruna veda yemeği düzenlendi.

Reyhanlı Kaymakamı Güler'e Veda Yemeği
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 5 yıl görev yapan ve tayini İzmir’in Çiğli ilçesine çıkan Kaymakam Dr. Yusuf Güler için verilen veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, “İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Birçok projeyi birlikte yaptık. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Dr. Yusuf Güler ise, görevini yürütürken vali, garnizon komutanı, belediyenin, adli yargı mensuplarının, tüm siyasi parti yöneticilerinin ve halkın desteklerini aldığını belirtti.

Güler, “Ben inanıyorum ki burada bu ilçede yüzlerce evim olduğunu düşünüyorum, yine aynı şekilde yeni görev yerime de sizleri bekliyorum, orada da sizlerin bir aile dostunuz olduğumu, bir eviniz olduğunu unutmamanızı diliyorum. Bende Reyhanlı’dan ayrılırken arkamda önemli hizmetler ve miraslar bıraktığıma inanıyorum. Görev süresince bana desteklerini esirgemeyen eşim ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm Reyhanlılara çok teşekkür ediyorum, onların destekleri olmasa bu hizmetler olmazdı. Reyhanlılıları unutmam mümkün değil" dedi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Güler’e plaket ve kol saati, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ilçeye özgü işlemeli tavla, Türkiye-Suriye Dostluk Derneği Başkanı Dr. Abdulhamit Tahhan ise Kaymakam Güler’in resminin mozaik taşı ile işlendiği bir tablo hediye etti. Başkan Şanverdi tarafından verilen veda yemeğine Hatay Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hacı Nuri Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Adıgüzel, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları, yetkililer katıldı.

Kaynak: İHA