Başkan Özcan, Spor Sahaları İçin Destek İstedi

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Ankara Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek her mahalleye yapılacak spor alanları için destek istedi.

Başkan Özcan, Spor Sahaları İçin Destek İstedi
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Özcan ziyarette, Niksar’ın 10 mahallesinde yapımına devam eden çok amaçlı spor salonları (basket ve voleybol sahaları) için destek istedi.

Ankara Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a gereken desteğin kendilerine verileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Niksar Belediyesi arasında anlaşma imzalandı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “İlçemizin 10 mahallesinde yapımına devam eden çok amaçlı spor alanlarımız için Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan destek istedik. Sağ olsun kendileri bizleri kırmayarak destek olacaklarını bildirdiler. Bu destek Niksar’ımız için hayırlı olsun. Bizlere bu konuda ön ayak olan Tokat Milletvekillerimiz Prof Dr. Coşkun Çakır’a, Prof. Dr. Celil Göçer’e ve Fatma Gaye Güler’e teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA