Kartepe'de Camilere Tente

Kartepe’de cami cemaatinin hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi adına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, cami ve kabristanlıklara 8 tente taktırdı.

Kartepe'de Camilere Tente
Kartepe Belediyesi ilçedeki cami, park, sağlık ocağı ve eğitim kurumlarına destek olmaya devam ediyor. İbadethanelere ayrı bir önem veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in bu tutumu haklı olarak da cami cemaati tarafından takdir görüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, vakit namazları için gittiği camilerde cami cemaatiyle sohbet ederek taleplerini de dinliyor. Cami dernek yöneticileri ile cemaat başkana verdiği hizmetler için teşekkür ederken hava koşullarından olumsuz etkilenmemek için talepte bulunduğu tente taleplerini de kısa sürede yerine getirmeye başladı.

Başkan Üzülmez, cami ve kabristanlıklara tente takılması için gelen taleplerin karşılanması için ekiplerine talimat verdi. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 8 tentenin montajını Maşukiye Bağdat Cami ile tamamlamayı hedefliyor.

Cami ve kabristanlıklara tente takılmasından dolayı başkana teşekkür eden dernek yöneticileri ve mahalle sakinleri, “Başkanımız sağolsun yine yüzümüzü kara çıkarmadı. Bir dediğimizi ikiletmeden yerine getirdi. Bizlerin hayır duasını aldı” dediler.
Kaynak: İHA