Macera Parkı'nın İnşasında Sona Gelindi

Kepez ilçesinde yapılan 70 dönümden oluşan Macera Parkı'nın inşasında sona gelindi.

Macera Parkı'nın İnşasında Sona Gelindi
Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığından tahsis edilen 70 dönümlük alana inşa edilen parkta altyapıdan sonra macera parkurlarının inşası da tamamlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaklaşık 8 aylık bir çalışmanın neticesinde yeni bir yeşil alanı, yeni bir yaşam merkezini Antalyalılara kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Macera Parkı'nda hem gençlerin ve çocukların hem de kendini genç hissedenlerin içindeki macera tutkusunu giderebileceğini kaydeden Tütüncü, şu bilgileri verdi:

"Parkta, 3 etaplı macera parkurumuz var. Macera parkurunun yanında oldukça geniş bir at binme alanı ile Survivor tarzında macera yarışmalarının düzenlendiği güzel bir alan olacak. Çocukların okçuluk sporunu öğrenebilecekleri bir okçuluk ünitesini de park da yapmayı planlıyoruz. Burada okçuluk kursu da vereceğiz. Paintball alanı da macera parkı içerisinde yer alacak. Restoranı, kafeteryası, sosyal tesisleriyle park, Kent Ormanı gibi 24 saat yaşayan bir mekan olacak."

Kaynak: AA