Öz'den Kuruluş Yıldönümü Mesajı

AK Parti’nin kuruluşunun 14. Yılı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan eski AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz, “AK Parti ile ülke kesintisiz bir ekonomik istikrara kavuşmuştur” dedi.

Öz'den Kuruluş Yıldönümü Mesajı
Aynı zamanda TBMM eski meclis idare amiri Ömer Faruk Öz mesajında, “14 yıl önce Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Partimizin kuruluşuyla ülkemiz, ekonomik ve siyasi sıkışmışlık içerisinde bulunduğu zorlu bir dönemden düzlüğe çıkmış, kesintisiz bir ekonomik ve siyasi istikrara kavuşmuştur” ifadelerine yer verdi.

Kurulduğu ilk günden itibaren millet ile aynı istikamette olan AK Parti’nin bundan sonra da milletin partisi olma yolundan ayrılmayacağını ifade eden Öz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Çünkü her zaman en iyisine laik olan bu aziz milletin ve ülkemizin daha çok hizmete ihtiyacı var. Bu bağlamda inşallah önümüzdeki süreçte partimiz, seçmenin 7 Haziran’da vermiş olduğu mesajı en doğru şekilde almış olarak gereğini yapacak ve yeniden kadirşinas milletimizin teveccühü ile tek başına iktidar olacaktır. Huzur, refah ve güven içerisinde daha nice yılları birlikte yaşamak arzusuyla AK Parti’mizin kuruluşunun 14. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”
Kaynak: İHA