Karakeçili'de Terör Protestosu

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde Yörük Türkmenleri son günler de yaşŸanan terör olaylarını kınadı.

Karakeçili'de Terör Protestosu
Karakeçili Yörük Türkmenler DerneğŸi BaşŸkanlığŸı tarafından Karakeçili LJarşŸı Camisi'nde cuma namazından önce şŸehitler için Kur'an-ı Kerim okutuldu. Namaz çıkışŸında çarşŸı merkezine kadar yürüyen grup, terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Dernek BaşŸkanı Erol Elidemir, burada yaptığŸı açıklamada, devletin bekası, vatanın ve aziz milletin bölünmez bütünlüğŸünün her şŸeyden önce geldiğŸini söyledi.

Elidemir, son zamanlarda milletçe yaşŸanılan, yürek dağŸlayan hadiselerin artık bitmesi gerektiğŸini vurgulayarak, şŸöyle konuşŸtu:

"Bu yürek yangını artık bedenimizi ve ruhumuzu yakmaya başŸladı. Artık tahammülümüz kalmadı. Her gün dağŸ gibi aslanlarımızı toprağŸa veriyoruz. Terör örgütüne sesleniyoruz. Bir an önce ülkemizi terk etmelerini istiyor, örgüte yardım ve yataklık edenlerden günü ve zamanı geldiğŸinde hesabının sorulacağŸını bilmelerini isteriz. Terör örgütünün kime ve neye hizmet ettiğŸini Türk Milleti olarak çok iyi bilmekteyiz. Bizler ErtuğŸrul Gazi'nin torunları olarak ne verecek bir karışŸ toprağŸımız, ne de verecek bir çakıl taşŸımız var. Kan ile beslenen millet değŸiliz. Ancak ülkemize ve milletimize tehdit olduğŸu zaman gerekli cezayı vermesini biliriz."

Kaynak: AA