Görme Yetisini Kaybeden İsmet Dede Mirkelam'da Şifa Buldu

2 yıl önce kaybettiği görme yeteneğine Gaziantep Mirkelam Tıp Merkezi’nde geçirdiği başarılı ameliyat sonrası yeniden kavuşan İsmet Karakurt, mutluluğunu eşiyle el ele yürüyerek yaşadı.

Görme Yetisini Kaybeden İsmet Dede Mirkelam'da Şifa Buldu
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi Sendek köyünde yaşayan İsmet Karakurt (65), iki yıl önce gözlerinde görme sorunu başlayınca gittiği tıp merkezinde katarakt ameliyatı oldu. Başarısız geçen ameliyatın ardından görme yeteneğini kaybeden Karakurt için zorlu günler başladı.

Günlük yaşamını eşinin desteğiyle zorlukla sürdüren Karakurt, tavsiye üzerine Gaziantep’te faaliyet gösteren Mirkelam Tıp Merkezi’ne müracaat etti.

Yapılan muayene ve kontrollerin sonrasında Göz Hekimi Opr. Dr. Hüseyin Mirkelam tarafından ameliyat edilip gün ışığına yeniden kavuşan İsmet Karakurt, dünyaya yeniden geldiğini ifade ederek, “Rabbim kimseleri karanlıkta bırakmassın. İki yıl önce gözlerime bir tıp merkezinde katarakt teşhisi kondu ve bir gözden ameliyat oldum. Başarısız geçen ameliyat sonrası doktora gidip diğer gözümü ameliyat ettirmekten korktum ve iki yıl boyunca kabus gibi bir dönem yaşadım. Daha sonra Dr. Hüseyin Mirkelam’ın ismini duydum. Araştırdım, mesleğinde çok iyi bir doktor olduğunu öğrendim. Gaziantep’e gelerek Mirkelam Tıp Merkezinde Dr. Hüseyin Mirkelam’a ameliyat oldum. Allah’a çok şükür yeniden görmeye başladım. Eskisi gibi hayatımı sürdürmeye başladım. Dr. Hüseyin Mirkelam ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Eşiyle birlikte Dr. Hüseyin Mirkelam’a teşekkür ziyaretinde bulunan İsmet Karakurt, yeniden görme sevincini eşiyle el ele tutuşup yürüyerek yaşadı. Hastanın başarılı bir ameliyat sonrası yeniden görmeye başlamasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Dr. Hüseyin Mirkelam, ziyaretine gelen İsmet Karakurt ve eşiyle uzun uzun sohbet etti.
Kaynak: İHA