Ünlü Fransız Kozmetik Markası Estetik International İle Türkiye Pazarında

Ünlü Fransız kozmetik markası Universkin Laboratoire, yeni geliştirdiği kozmetik ürün konseptini, Estetik International Sağlık Grubu bünyesinde Türkiye pazarına sokmaya hazırlanıyor.

Ünlü Fransız Kozmetik Markası Estetik International İle Türkiye Pazarında
Cildin ihtiyaçlarına uygun olarak formüle edilen ve kişiye özel cilt bakım ürünleri sunan Universkin Laboratoire, genel cilt tipleri yerine, bireysel cilt analizi yaparak, kişilerin özel ihtiyaçlarına yönelik, tek tek formüle edilmiş çözümler sağlıyor. Universkin şirket başkanı Dr.Harry Arampatzis ve Fransız dermatalog, Dr Diana Murr, Estetik International kliniklerinde satışa çıkacak olan konsept ürünler ve sistemin eğitimi için geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi ve Estetik International ekibine uygulamalı eğitim verdi.

UNIVERSKİN KONSEPT ÜRÜNLERİNİN AYRICALIĞI

Yakın zamanda satışına başlanılacak konsept cilt ürünleri için açıklamada bulunan Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Her cilt tipi ve cildin ihtiyacı birbirinden farklılık gösterir. Universkin farklı bir konseptle genel bir formülden ziyade, kişiye özel, bireysel çözümler sağlıyor. Yapılan klinik çalışmalarla en etkili ve kaliteli malzemelerle oluşturulmuş bu konsept, yirmi farklı aktif maddeden oluşuyor. Kişilerin cilt analizi ve fonksiyonel tanısı yapılıyor ve ardından farklı oranlarda eklenen bu aktif bileşenlerle kişiye özel cilt serumları oluşturuluyor. Bu konsept ürünlerin en önemli avantajı kişilere, konuyla ilgili uzmanlar tarafından hazırlanmış kişiselleştirilmiş taze cilt bakım ürünlerini veriyor olmasıdır. Estetik International ailesi olarak bir kez daha, ilkleri ve ayrıcalıkları yaşatacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA