AK Partili Eski Vekil Erdem, Baydar'ı Eleştirip Vali Ayyıldız'a Sahip Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’ın Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a jeotermal konusundaki eleştirel açıklamalarına karşın AK Parti’nin önceki dönem milletvekili Mehmet Erdem, yaptığı açıklama ile Vali Ayyıldız’a sahip çıktı. Baydar için, “Rahmetli Süleyman Demirel’in Aydın siyasetine ve CHP’ye hediyesi” diye söz eden Erdem “Baydar artık tam CHP’li olmuş. CHP’nin jakoben ve üstten bakan anlayışını özümsemeye başlamış” dedi.

AK Partili Eski Vekil Erdem, Baydar'ı Eleştirip Vali Ayyıldız'a Sahip Çıktı
Sosyal paylaşım sitesi hesabından konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti’nin 23. Ve 24. Dönem milletvekili Mehmet Erdem, ”CHP Milletvekili Metin Lütfü Baydar Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı kastederek "Ne diyelim, bu kadar cehalet ancak tedrisatla mümkündür" diyerek aşağılamaya çalışmış...Rahmetli Süleyman Demirel’in Aydın siyasetine ve CHP’ye hediyesi olan M. Lütfü Baydar artık tam CHP’li olmuş.CHP’nin jakoben ve üstten bakan anlayışını özümsemeye başlamış...-Vali’yi cehaletle aşağılamaya çalışan Prof. Sayın Baydar ortaya bilimsel bir rapor koymuş mu? Yani jeotermal enerjinin incir, pamuk, kestane gibi ürünlerde rekolte ve kalite düşüklüğüne yol açtığına dair ortaya koyduğu bilimsel bir kuruluş raporu var mı? Yok!

Hocam Prof. ya, her şeyi biliyor tabi ki...-Aydın’a son dönemde gelen tüm Valilerle CHP’li siyasetçiler kavga etmeyi adet edindiler. Devletin ve hükümetin temsilcisi Vali’ye hakaret etmek, aşağılamak ve suçlamak CHP’li siyasetçilerin siyaset etme tarzı haline geldi” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA