Başkan Hançerli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun ve muhtarlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hançerli, belediye hizmet binasındaki iftar programında, Karatay'a en iyi hizmeti vermek amacıyla ilçedeki tüm muhtarlar ile devamlı işbirliği içerisinde olduklarını söyledi.

Büyükşehir Yasası ile mahalle sayısının 82'ye ulaştığını kaydeden Hançerli, şöyle devam etti:

"Hizmet alanı 86 kilometrelik bir alana yayıldı. Yeni bağlanan mahallelere yapılan hizmet, Karatay'ın merkez mahallelerine yapılan hizmetten farksız. Yerinde çözüm noktasında birçok belediyeden öndeyiz. Kamu binalarının tamir ve restorasyonunun birinci bölümünü bitirdik. Şimdi ikinci bölümünü yapıyoruz. Pazar yerlerinin ikisi hazır, devam edecek. Şehir merkezindeki çalışmalarımız hız kesmiyor. Ramazan ayında asfalt döken, çalışan bir belediye ramazandan sonra daha da hızlanır, hizmeti bir kat daha artırır. Hepimizin amacı aynı; Karatay'a, Mevlana Hazretlerinin diyarına hizmet etmek. Karatay kelime anlamı olarak 'Güçlü yoldaş, güvenilir arkadaş' demek. Güçlü yoldaşların, arkadaşların bulunduğu ilçeye hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz."

Uzun ise davetinden dolayı Hançerli'ye teşekkür etti.

Kaynak: AA