Mehmet Akif Tiyatrosu Ödül Kazandırdı

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Cüneyt Aybey’e, uzun bir çalışma sonucu öğrencileriyle birlikte hazırladığı ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler sunduğu tiyatro oyunu dolayısıyla teşekkür belgesi verildiği bildirildi.

Mehmet Akif Tiyatrosu Ödül Kazandırdı
İstiklal Marşının Kabulünün yıldönümü olan 12 Mart’ta sergilenen tiyatro izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştı. Yaptığı bu çalışmadan dolayı, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Teşekkür Belgesini, Okul Müdürü İbrahim Gürler’in elinden alan Cüneyt Aybey, “Tiyatroda emeği geçen öğrencilerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilere, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un örnek hayatını yaşatarak anlattıklarını kaydeden Aybey, “Genç neslimizin, ülkemizin kurtuluşunda büyük emeği olan Mehmet Akif Ersoy’u örnek alması gerekir. Okumak bir yere kadar etkili olabiliyor. Tiyatro ise yaşayarak öğrettiği için akılda daha fazla kalıyor. Bu sebeple sene başından beri hummalı bir çalışma yaparak güzel bir tiyatro hazırladık. 8-10 öğrencimiz bu tiyatroda görev aldı. Tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA