Serinlemek İçin Nehre Giren Yaşlı Adam Boğuldu

Edirne’de, öğle saatlerinde serinlemek için Tunca Nehri’ne giren yaşlı adam boğuldu. Yaşlı adamın cansız bedeni, balıkçılar tarafından bulundu.

Serinlemek İçin Nehre Giren Yaşlı Adam Boğuldu
Olay, Edirne II. Beyazıt Külliyesi mevkiinde bulunan Yalnız Göz Köprüsü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, öğle saatlerinde Tunca Nehri kıyısına gelen 85 yaşındaki Salih Pazarcı, serinlemek için nehre girdi. Pazarcı’nın ailesi kendisinden yaklaşık 3 saat boyunca haber alamayınca, polis ekiplerine haber verdi. Pazarcı’nın Tunca Nehri’ne girmiş olmasından şüphelenilmesi üzerine Nehir’de arama başlatıldı. Olay yerine gelen AFAD ekipleri ile birlikte arama çalışmalarına bölgede balıkçılık yapan vatandaşlar da katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren arama çalışmaları sonrası yaşlı adamın cansız bedeni, nehre giriş yaptığı bölgenin yaklaşık 500 metre yakınında bulundu.

YAŞLI ADAMIN CESEDİNİ BALIKÇILAR BULDU

Tunca Nehri’nde ve bölgede balıkçılık yaptığını söyleyen Recep Yaykın, yaşlı adamın nehre giriş yaptığı bölgede arama çalışmaları yaptığını ve cesedin ayağına takıldığını belirterek, "Aşağıya doğru indik. İki, iki buçuk metre derinliğinde falan söğüt ağacının gerisindeydi. Ayağıma takıldı. Su alıp tekrar götürürken dalıp kolundan tuttum. Kıyıya doğru yüzerek çıkardım. Ben farklı bir mahallede yaşıyorum ama arkadaşımın dedesiydi" ifadelerini kullandı.

Ambulansa alınan Salih Pazarcı’nın cansız bedeni Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaynak: İHA